Charakteristika kurzu:
Malá jídla s příběhem. Naučíme vás připravit netradiční pohoštění na principu ZERO WASTE. Využijeme zbytky z lednice z minulých dní a z vás uděláme oblíbeného superhostitele.
Co budeme vařit:
O lektorovi:
Michal Suchánek
Jsem absolventem hotelové školy ve Velkém Meziříčí.
Už za mlada jsem vycestoval do Itálie, kde jsem se zamiloval do místní kuchyně, takže jsem se naučil vařit po italsku in natura.
Z Moravy jsem utekl do Prahy, kde jsem začínal ve vyhlášené francouzské restauraci Bistrot de Marléne, dále Café Coloniale, Pérle de Prague v Tančícím domě. Odtud má vášeň pro francouzský jazyk a kuchyni.
Několik let jsem se věnoval pekařině a cukrařině ve společnosti Carrefour jako supervizor pro Čechy a Slovensko.
Díky cestování jsem se zamiloval i do argentinské a mexické kuchyně. Dnes se živím jako culinary advisor pro společnost La Lorraine.
--
* Obchodní podmínky naleznete ZDE.
* Cena kurzu je včetně DPH
* povinné údaje
naši klienti
Používáme soubory cookies
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.