Charakteristika kurzu:
Lekce thajské kuchyně pod vedením šéfkuchaře Antonína Bradáče - držitele zlaté medaile a ocenění pro absolutního vítěze v disciplíně "vaření thajské a národní kuchyně"!
Bohatství chutí, vůní a barev, prostě Thajsko tak, jak si ho představujete.
Přijďte si vyzkoušet uvařit pravou thajskou kuchyni. Veškeré suroviny, nádobí, zástěry a další vám poskytneme. Na závěr obdržíte certifikát o absolvování kurzu.
Co budeme vařit:
O šéfkuchaři:
Antonín Bradáč
2013 - Spoluzakladatel Czech Chefs
2007 – 2021 Executive Chef, Central - Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division Food Service Equipment (člen Electrolux Chef’s Academy)
Certifikát thajské kuchyně (Thajsko, Four Seasons hotel – Chang Mai)
Od roku 2009 se zúčastňuje světových kuchařských soutěží, ze kterých si přivezl několik zajímavých ocenění, ale také mnoho zkušeností a nápadů, které může uplatnit jako lektor na seminářích CzechChefs. V roce 2013 se stává spoluzakladatelem Czech Chefs. K největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku, kde společně s teamem CzechChefs získal zlatou medaili a ocenění pro absolutního vítěze soutěže a to v disciplíně "vaření thajské a národní kuchyně".
Dosažená kuchařská ocenění
2009 Asia´s 1st Culinary Cup Bangkok - bronzová medaile
2010 Gourmet Team Challenge - zlatá medaile
2011 Pattaya City Culinary Cup - bronzová medaile
2012 Pattaya City Culinary Cup – zlatá medaile
2013 The 1st Thailand Culinary World Challenge – bronzová medaile
2014 Pattaya City Culinary Cup - stříbrná medaile
2014 The 2st Thailand Culinary World Challenge - zlatá medaile
2015 The 1st Angliss Culinary Chefs Challenge Singapore – bronzová medaile
--
* Obchodní podmínky naleznete ZDE.
* Cena kurzu je včetně DPH.
naši klienti
Používáme soubory cookies
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.