Charakteristika kurzu:
Připravili jsme si pro vás špičkový gastronomický zážitek - vaření z toho nejexkluzivnějšího masa na světě - WAGYU steaky.
Jedinečná kvalita masa, bohaté aroma a mramorování, které v hovězím masu tvoří jemná tuková síť, díky tomu se maso ze skotu plemene Wagyu zařadilo mezi ty nejlepší a nejdražší suroviny.
Co budeme vařit?
Teplý předkrm - tataki, ponzu omáčka, salsa z jarní cibulky, smažené česnekové lupínky
O lektorech:
Jakub Písařík
šéfkuchař restaurantu Park Golf Hradec Králové
Jakub Písařík je dlouholetým šéfkuchařem restaurant Park Golf Hradec Králové, kde vede svůj tým napříč světovou i klasickou českou kuchyní. Díky specialitám a tematickými menu se stala jeho kuchyně velmi vyhledávanou. Právě steaky Wagyu jsou velmi oblíbeným prvkem v restaurantu Park Golf.
Kuba mimo jiné začínal v hradecké ikoně – restarantu grill Duran, poté absolvoval několikaleté působení pod prvním českým michelinským šéfkuchařem panem Pavlem Pospíšilem. Pod jeho taktovkou fungoval také tým řetězcového konceptu Potrefená Husa v Hradci Králové.
--
* Obchodní podmínky naleznete ZDE.
* Cena kurzu je včetně DPH.
naši klienti
Používáme soubory cookies
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.