Současné food trendy

Charakteristika kurzu:

Tentokrát si společně s šéfkuchařem Jaroslavem Kozdělkou vyzkoušíme, jak se vaří v karlínské restauraci Eska. Předvedeme vám, jak vypadá moderní přístup k vaření s respektem k lokálním surovinám a ekologii.

Hlavní témata:

  • sušení
  • fermentace
  • sous-vide
  • zero waste

O lektorech:

Antonín Bradáč

2013 -  Spoluzakladatel Czech Chefs
2007 – 2021 Executive Chef, Central - Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division  Food Service Equipment (člen Electrolux Chef’s  Academy)
Certifikát thajské kuchyně (Thajsko, Four Seasons hotel – Chang Mai)

Od roku 2009 se zúčastňuje světových kuchařských soutěží, ze kterých si přivezl  několik  zajímavých ocenění, ale také mnoho zkušeností a nápadů, které může uplatnit jako lektor na seminářích CzechChefs. V roce 2013 se stává spoluzakladatelem Czech Chefs. K největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku, kde společně s teamem CzechChefs získal zlatou medaili a ocenění pro absolutního vítěze soutěže a to v disciplíně "vaření thajské a národní kuchyně".

Dosažená kuchařská ocenění
2009  Asia´s 1st Culinary Cup Bangkok - bronzová medaile
2010  Gourmet Team Challenge -  zlatá medaile
2011  Pattaya City Culinary Cup - bronzová medaile
2012  Pattaya City Culinary Cup – zlatá medaile
2013  The 1st Thailand Culinary World Challenge – bronzová medaile
2014  Pattaya City Culinary Cup - stříbrná medaile
2014  The 2st Thailand Culinary World Challenge - zlatá medaile
2015  The 1st Angliss Culinary Chefs Challenge Singapore – bronzová medaile

Jaromír Brdička – školicí šéfkuchař a technolog společnosti Gast-Pro

Jarda již bezmála 15 let jako profesionál svého oboru vede školení personálu nových provozů, podílí se na technologickém vybavení a řeší dodávky provozního i stolního inventáře.
Je to zároveň kuchař s 25letou praxí z hotelů a restaurací od Pece pod Sněžkou až po Harrachov. Jeho velkým koníčkem je každoroční řešení cateringu pro enduro team KBS Unhošť - pravidelným účastníkem Mezinárodní motocyklové soutěže Šestidenní a GP ENDURO.

--

Obchodní podmínky naleznete ZDE.

* Cena kurzu je včetně DPH

Termíny

Datum
Čas
Volná místa
Cena
6. 11. 2025
16:00 - 20:00
10
2900 Kč
Datum:
Čas:
Volná místa:
Cena:
6. 11. 2025
16:00 - 20:00
10
2900 Kč

naši klienti

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby