Francouzská kuchyně

Charakteristika kurzu:

Vzpomínky na Francii... Loni v létě jsme měli tu čest připravovat občerstvení v Českém domě v Paříži. Členem naší výpravy byl i Michal Suchánek - výborný zkušený kuchař, milovník francouzského jazyka i kuchyně. Jsme rádi, že přijal naše pozvání a předvede nám, jak se vaří ve Francii.

Co budeme vařit:

  • Kukus s tuňákem
  • Pâté s koňakem
  • Králík na hořčici s opékanými bramborami
  • Třešňový koláč

O lektorovi:

Michal Suchánek

Jsem absolventem hotelové školy ve Velkém Meziříčí.

Už za mlada jsem vycestoval do Itálie, kde jsem se zamiloval do místní kuchyně, takže jsem se naučil vařit po italsku in natura.

Z Moravy jsem utekl do Prahy, kde jsem začínal ve vyhlášené francouzské restauraci Bistrot de Marléne, dále Café Coloniale, Pérle de Prague v Tančícím domě. Odtud má vášeň pro francouzský jazyk a kuchyni.

Několik let jsem se věnoval pekařině a cukrařině ve společnosti Carrefour jako supervizor pro Čechy a Slovensko.

Díky cestování jsem se zamiloval i do argentinské a mexické kuchyně. Dnes se živím jako culinary advisor pro společnost La Lorraine.

--

* Obchodní podmínky naleznete ZDE.

* Cena kurzu je včetně DPH

Termíny

Datum
Čas
Volná místa
Cena
10. 4. 2025
16:00 - 20:00
3
2900 Kč
Datum:
Čas:
Volná místa:
Cena:
10. 4. 2025
16:00 - 20:00
3
2900 Kč

naši klienti

Používáme soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

upravit předvolby